Căutare Live

VIDEO! Vecina si-a aratat lenjeria cand invata sa jongleze cu cercuri

Roxana Vancea a primit in cadrul emisiunii Neata cu Razvan si Dani o oferta de asistenta de circ. Vecina a acceptat dar a trebuit sa dea probe pentru noul job.

Trupa de circ a lui Dan Dumitrescu, numita si Tottolino a venit la matinalul Antenei 1 pentru a-si prezenta numarul, ocazie cu care invatat-o pe vecina cum sa jongleze cu obiecte specifice.

Daca la probele cu unul si doua cercuri s-a descurcat, la cea cu trei Roxana a capotat, recunoscand ca „e greu sa fii mascarici". Insa chiar daca nu a convins angajatorul ca merita sa faca parte din trupa de circ, cu siguranta a convins telespectatorii prin ceea ce a aratat. La propriu!Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Vezi ce piercing are Vecina in buric!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri