Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Viorica de la Clejani, mesaj controversat pentru fani! „Dacă românii ar vrea să se trateze aș face milioane de euro”

Viorica de la Clejani a reușit să își uimească fanii cu unul dintre cele mai controversate mesaje pe care le-a transmis până acum. Artista a fost aprobată chiar de alte vedete din România!

Viorica de la Clejani și-a uimit fanii cu un mesaj de pe Instagram

Viorica de la Clejani a reușit să își surprindă fanii de pe Instagram după ce a postat un mesaj complet neașteptat, în care se face referire la „boala” de care suferă românii, în general.

Viorica de la Clejani, mesaj controversat pe pagina sa de Instagram

Postarea este una destul de controversată, judecând după faptul că mesajul este unul extrem de acid și critic.

citește și: Margherita de la Clejani, cocktail periculos înainte de accident! Raportul INML arată detalii despre drogurile găsite în sângele vedetei

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemenea boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe pagina oficială de Instagram.

Viorica de la Clejani, mesaj controversat pentru fani! „Dacă românii ar vrea să se trateze aș face milioane de euro”

Viorica de la Clejani și-a uimit fanii cu un mesaj de pe Instagram

Postarea a adunat câteva sute de reacții din partea fanilor și cunoscuților acesteia, dar poate că cel mai surprinzător detaliu este faptul că la acest mesaj au răspuns vedete precum Anamaria Prodan și fosta ispită de la emisiunea „Insula iubirii”, Bianca Pop.

citește și: Margherita de la Clejani și-a tatuat cuvinte și simboluri bizare pe corp! Ce semnifică acestea

De când Margherita de la Clejani a făcut accident și a fost prinsă că a condus sub influența drogurilor, Viorica a încercat pe cât posibil să își apere familia de ochii curioșilor și de gurile rele. Cel mai probabil, mesajul de mai sus are rolul de a-i pune la zid pe cei care au criticat-o pe ea și pe familia ei.

O dovadă în acest sens a fost un alt mesaj postat de Viorica de la Clejani, tot pe pagina sa de Instagram, cu ocazia zilei de naștere a Margheritei.

„La multi ani fata noastra frumoasa! ❤️ Te iubim si iti promitem ca o sa te protejam pana la ultima noastra suflare!❤️ Suntem mandri de tine! #lamultiani #margherita #clejanii”, a scris cântăreața pe internet.

Recomandari