Antena Căutare

Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. CRBL a sărit alături de Bella Santiago. Cum s-au descurcat cei doi și ce gest a făcut el

Finala Splash! Vedete la apă sezonul 6 a început în forță, după ce CRBL a făcut un show complet în bazin, alături de Bella Santiago.

Galerie
CRBL a sărit alături de Bella Santiago. Cum s-au descurcat cei doi și ce gest a făcut el | antena 1

CRBL a impresionat pe toată lumea cu săriturile pe care le-a pregătit la Splash! Vedete la apă sezonul 6, în ediția finală din 30 august 2024. Iată cum a sărit alături de Bella Santiago!

CRBL, sărituri de excepție în Finala Splash! Vedete la apă 2024, sezonul 6. Acesta a avut parte de un moment unic cu Bella Santiago cu care a avut o săritură de excepție

Deși nimeni nu se aștepta la așa ceva, CRBL a sărit alături de Bella Santiago realizând un moment unic la Splash! Vedete la apă 2024. „Presiunea este acum mai mare! Reprezint echipa Te cunosc de undeva!”, spunea CBRL înainte de a sări alături de Bella Santiago.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Danielei Gyorfi a sărit alături de fiica ei. La ce gest copleșitor a apelat Maria

„Cum să numim treaba asta? Featuring acvatic”, întreabă unul dintre prezentatori.

„Suntem o mare chipă aici. Ce înseamnă să ai încredere. Mă bucur că ești în finală. Tu ai fost un fel de colac de salvare pentru CRBL a fost amuzant. Ai făcut o treabă foarte bună!”, îi spune un jurat.

„Asta a fost o săritură a prieteniei, de show!”, explică Răzvan Fodor despre săritura cu Bella Santiago, care nu este cea punctată.

Imediat după ce a sărit alături de Bella, CRBL a urcat la 3 metri și a sărit singur, după ce a repetat o săritură din sezonul 1 în care a participat el.

„Presiunea e foarte mare pe umerii. Nu aș vrea să dezamăgesc. M-am antrenat și cu două accidentări. Am ales o săritură de la trambulina de 3 metri. Mie mi-e frică de toți. E vorba de acea secundă de ezitare. Contează acea secundă, emoția”, spune CRBL înainte de a sări.

„Foarte bine că te-ai încordat. Per total ți-a ieșit aproape bine, demn de finală”, a zis jurata Clara care i-a dat nota 6,5.

Citește și: Splash! Vedete la apă sezon 6, 29 august 2024. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, apariție sexy în costume de baie. Ce a urmat

„Eu am zis că votez ca un telespectator. Am văzut aterizarea, un pic pe spate. Eu cred că nota asta pentru CRBL este potrivită”, a zis Cosmin Natanticu și i-a dat nota 9.

„Îmi pare rău că ai ratat aterizarea. Am fi avut câștigătorul emisiunii la început. Vom vedea ce va urma”, a zis Iulia Albu oferind nota secretă.

„CRBL, toată lumea știe că ești un perfecționist în muzică și dans. Un pic îți mai lipsea și eu îți dădeam cea mai mare notă”, a spus Nea Marin după ce i-a dat nota 9,5.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă!”, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, pregătite să prezinte atmosfera din cadrul emisiunii cu peste 60 de vedete, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Cel mai curajos show al verii, Splash! Vedete la apă, dă startul distracției în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ei sunt curajoșii care au ajuns în finala Splash! Vedete la Apă, după ce au executat cele mai îndrăznețe sărituri... Finala Splash! Vedete la apă sezon 6. Săritura periculoasă care ar fi putut avea consecințe tragice pentru Alex Furman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x