Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Ramona Olaru, Iulia Albu și Clara Gherase au furat toate privirile

Finalul de sezon este marcat cum se cuvine atât de prezentatori, cât și de jurați. Aceștia s-au întrecut în ținute și atras toate privile.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Ramona Olaru, Iulia Albu și Clara Gherase au furat toate privirile Galerie
Finalul de sezon este marcat cum se cuvine atât de prezentatori, cât și de jurați. Aceștia s-au întrecut în ținute și atras toate privile. | Antena 1

Ultima ediție acest sezon de Splash! Vedete la apă a fost marcată cum de cuvine de prezentatoare, dar și de juratele show-ului. Ramona Olaru, Monica Bîrlădeanu și Iulia Albu s-au pregătit ca pentru o seară de gală și au scos artileria grea, iar Clara Gherase a pregătit o surpriză de zile mari.

În timp ce concurenții se luptă, din nou, pentru premiul cel mare pus în joc în Finala săptămânii, acestea s-au întrecut în ținute, dar este greu de spus cine a câștigat.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Ramona Olaru și Iulia Albu au surprins prin ținutele din această seară

Pentru această seară specială, Monica Bîrlădeanu a ales o rochie nude accesorizată cu o mulțime de perle și cu siguranță, a atras toate privirile. Culoarea acesteia, dar și zecile de pietre prețioase în contrast cu părul îi pun în evidență, perfect, trăsăturile chipului.

În ceea ce o privește pe Ramona Olaru, prezentatoarea a renunțat la inhibiții și a îmbrăcat o rochie minusculă care nu lasă loc imaginației. Crăpătură de pe picior și decolteul adânc i-au pus în valoare trupul armonios și silueta de invidiat.

Nici Iulia Albu nu a fost mai prejos și a făcut furori cu ținuta ei extravagantă. Așa cum și-a obișnuit deja publicul, jurata a ieșit din tipare cu o rochie arămie superbă și un accesoriu de cap pe care numai ea l-ar fi putut purta cu atâta măiestrie.

Pentru o seară atât de specială, și bărbații s-au pregătit corespunzător, iar Natanticu și-a accesorizat o șuviță de păr cu sclipici și ștrasuri.

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Clara Gherase, săritură spectaculoasă de la 10 metri

Nici nu început bine ediția de azi că au apărut și surprizele. Încă din primele minute, Clara Gherase i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Jurata, care nu era la pupitru la începutul emisiunii, a renunțat la hainele de gală pe care le-a înlocuit cu costumul de baie de campion.

Clara a urmat la 10 metri și a făcut o săritură care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Fără să spună prea multe, ea a plonjat în Bazinul Olimpic de la Bacău, dându-le o lecție de eleganță și rafinament tuturor celor din platou.

Publicul și concurenții au aplaudat-o în picioare și i-au scadat numele.

„Am retrăit iar emoțiile pe care le-am avut când eram sportivă. E normal. Sper că a ieșit săritura. Am simțit că m-am dus puțin peste”, a spus jurata la ieșirea din apă.

„Deși avem atâtea prezențe feminine în această seară. Binînțeles, rochia mea este cea mai frumoasă. Clara, tu ești vedete acestei seri, ești o campionă și sunt privilegiată că pot să stau în același juriu, alături de tine”, i-a spus Iulia Albu.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Eric de Oliveira și Luis Gabriel s-au calificat în finala săptămânii Splash! Vedete la apă... Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Zanni, alegere surprinzătoare pentru Finală. Cu cine a sărit î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x