Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Adriana s-a întors și ce revenire sublimă! Marea actriță a fost o Mariana Nicolesco așa cum rar poți vedea: „Ești incredibilă”

 

După ce a deschis seara, Adrianei Trandafir i-a revenit misiunea dificilă de închide prestațiile ediției cu un nume uriaș. Mariana Nicolesco a fost personajul pe care ruleta i l-a oferit cu o săptămână în urmă. Greu, ar spune unii, imposibil ar spune cei mai pesimiști. Adriana a avut parte de o carieră plină de provocări, așa că a luat viața în piept și a trecut la treabă.

A făcut-o perfect, iar jurații au recunoscut: „Ești incredibilă”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe