Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a publicat prima fotografie din vacanța din Statele Unite ale Americii. „Ești ca o adolescentă!”

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”,a publicat prima fotografie din vacanța din Statele Unite ale Americii.

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a publicat prima fotografie din vacanța din Statele Unite ale Americii. Fanii au fost mai mult decât încântați, mai ales că diva s-a pozat în timp ce se pregătea să meargă pe bicicletă.

„Ești ca o adolescentă!”, „Cea mai frumoasă mămică!”, „Care e secretul tinereții, Andreea?”, sunt numai câteva dintre curiozitățile și complimentele fanilor.

La început de an, artista a decis să plece într-o vacanță alături de soțul ei, tocmai la Miami. Se pare că cei doi îndrăgostiți sunt puși pe fapte mari, mai ales că au așteptat acest concediu mai bine de un an. Micuța Ella Maya a rămas acasă, dar nu pentru mult timp, pentru că părinții ei nu vor sta prea mult timp peste Ocean.

Chiar dacă vor fi la mii de kilometri de casă, Andreea și George vor ține legătura cu fanii și vor posta și mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Cert e că cei doi soți par a se simți minunat în binemeritata vacanță.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri