Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a publicat prima fotografie din vacanța din Statele Unite ale Americii. „Ești ca o adolescentă!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a publicat prima fotografie din vacanța din Statele Unite ale Americii. Fanii au fost mai mult decât încântați, mai ales că diva s-a pozat în timp ce se pregătea să meargă pe bicicletă.

 „Ești ca o adolescentă!”, „Cea mai frumoasă mămică!”, „Care e secretul tinereții, Andreea?”, sunt numai câteva dintre curiozitățile și complimentele fanilor.

La început de an, artista a decis să plece într-o vacanță alături de soțul ei, tocmai la Miami. Se pare că cei doi îndrăgostiți sunt puși pe fapte mari, mai ales că au așteptat acest concediu mai bine de un an. Micuța Ella Maya a rămas acasă, dar nu pentru mult timp, pentru că părinții ei nu vor sta prea mult timp peste Ocean.

Chiar dacă vor fi la mii de kilometri de casă, Andreea și George vor ține legătura cu fanii și vor posta și mai multe fotografii pe rețelele de socializare. Cert e că cei doi soți par a se simți minunat în binemeritata vacanță.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe