Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”: „Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor/ După un an de muncă, merit să mai dorm!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a decis să plece într-o vacanță alături de soțul ei, tocmai la Miami. Se pare că cei doi îndrăgostiți sunt puși pe fapte mari, mai ales că au așteptat acest concediu mai bine de un an.

„Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor/ După un an de muncă, merit să mai dorm!”😜✈️🗽🎼🎤🎢, a fost mesajul artistei, postat pe Facebook.

Artista a fost extrem de ocupată în ultimele luni ale anului cu multe concerte, filmări și nu numai. 

Chiar dacă vor fi la mii de kilometri de casă, Andreea și George vor ține legătura cu fanii și vor posta multe fotografii pe rețelele de socializare.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe