Antena Căutare

Ce ați făcut cu Cezar Ouatu?! Artistul e de nerecunoscut în rolul lui Maurice de la Earth, Wind & Fire! Și toți au ajuns să se distreze cu „Boogie Wonderland”! „Semeni cu Ioan Botezătorul”

Ruleta s-a cam ținut de șotii atunci când a decis să îi dea lui Cezar Ouatu sarcina clară de a aduce pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva!” pe celebrul Maurice White al trupei Earth, Wind & Fire!

Ruleta s-a cam ținut de șotii atunci când a decis să îi dea lui Cezar Ouatu sarcina clară de a aduce pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva!” pe celebrul Maurice White al trupei Earth, Wind & Fire!

N-a fost ușor, dar s-a antrenat din greu, s-a făcut negru cu barbă și și-a luat o ținută sclipicioasă! Artistul a dansat nevoie mare și a cântat cât de bine a putut, spre marele deliciu al juriului și al publicului.

Nu mereu îl vezi pe Cezar într-o asemenea ipostază, cântând piesa „Boogie Wonderland”.

Cum sună piesa originală?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kalispera, kalispera! Cu o voce superbă și mișcări senzuale, Adriana Trandafir i-a păcălit pe toți că o văd pe grecoaica... „Și-aoleu lelițo” ce ai făcut cu noi! Ramona Bădescu s-a transformat într-o adevărată Maria Tănase și le-a cântat despre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x