Antena Căutare

Cea mai grea sarcină de la „Te cunosc de undeva”! Carmen Rădulescu l-a imitat pe Temișan, iar juratul s-a privit „în oglindă”! Reacția?

În cea de-a treia ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”, concurenta care a avut cea mai grea sarcină a fost Carmen Rădulescu!

În cea de-a treia ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”, concurenta care a avut cea mai grea sarcină a fost Carmen Rădulescu!

Concurenta a trebuit să îl imite pe juratul Aurelian Temișan și să interpreteze piesa „Cântă toată mahalaua”. Nu a fost deloc ușor, mai ales știind că va fi privită, analizată și notată chiar de către ADEVĂRATUL Aurelian Temișan!

Cum a ieșit spectacolul transformării inedite de la „Te cunosc de undeva”? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Cum sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moment MAGIC pe scena „Te cunosc de undeva”! Alin Gheorghişan, super spectacol cu hitul „Kisses Back”... Am fost atât de „Happy Together”! Connect-R, cum arăți cu plete! Artistul a făcut super show la „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x