Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

După ce a învins cancerul, se pregătește Rona Hartner să devină mamă, pentru a doua oară? Declarații exclusive despre sarcină: „Acest copil va fi o binecuvântare”

Rona Hartner, mamă pentru a doua oară? Și-a văzut moartea cu ochii, dar vedeta are planuri mari. Toate detaliile despre sarcină, în exclusivitate, la Răi da Buni.

Plină de viață, cu zâmbetul pe buze, Rona Hartner a intrat în direct la Răi da Buni, pentru a vorbi despre...viitoarea sarcină!

„Ne gândim foarte serios dacă anul acesta o să acceptăm ideea de a face un copil. Am spus că DA! Mi-am dat seama că, dacaă la vârsta asta, am suportat o încercare așa de grea precum cancerul, sigur o să pot să devin încă o dată mamă! Sunt gata să o iau de la capăt cu tot ce înseamnă viața de mamă”, a spus artista.

Rona Hartner a dezvăluit că își vede soțul din ce în ce mai frumos, pe zi ce trece, iar acest lucru o face și mai dornică să îl vadă în rolul de tată.

„Acest copil va fi, într-adevăr, o minune”, a mai spus Rona.

Dacă 2019 a fost anul în care Rona Hartner a învins cancerul, 2020 ar putea fi anul în care artista va deveni mamă pentru a doua oară!

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars