Antena Căutare

Finala Te cunosc de undeva 2020. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariții spectaculoase în ultima etapă a show-ului

În finala show-ului "Te cunosc de undeva!" sezonul 15, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au suprins din nou telespectatorii cu ținutele lor spectaculoase de gală.

Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariție spectaculoasă în ultima etapă a show-ului Galerie
Alina Pușcaș și Andreea Bălan, apariție spectaculoasă în ultima etapă a show-ului

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit pe scena "Te cunosc de undeva!" și de data aceasta. Cele două au obișnuit telespectatorii cu look-ul lor inedit și aparițiile incendiare.

Ca de fiecare dată, finala a fost deschisă de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, însă toate privirile au fost fixate asupra prezentatoarei TV, care arăta de-a dreptul fermecător.

Citește și: Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținute spectaculoase la Te Cunosc de Undeva, gala 14. Cum au strălucit cele două

Ce a purtat Alina Pușcaș în marea finală "Te cunosc de undeva!" a sezonului 15

Alina Pușcaș a îmbrăcat una dintre cele mai spectaculoase ținute. Aceasta a apelat la un costum mov electric, care i-a scos în evidență atuurile fizice și frumoasele trăsături ale feței.

Prezentatoare show-ului "Te cunosc de undeva!" a apelat și la o pereche de pantofi stiletto de un mov lila, care i se potrivesc de minune și completează ținuta din această seară.

Andreea Bălan a purtat o rochie cu decolteu amplu în finala "Te cunosc de undeva!"

Andreea Bălan, mai frumoasă ca oricând, a purtat o rochie roșie, cu decolteu. Aceasta a strălucit de-a dreptul pe scena "Te cunosc de undeva!" cu ținuta ei spectaculoasă.

Artista și-a îmbrăcat corpul perfect într-o rochie lungă și cu decolteu amplu, care îi scoate în evidență bustul generos și formele apetisante.

Vedeta a mai asortat și o pereche de mănuși foarte elegante, care îi vin perfect și completează ținua specială pentru finala "Te cunosc de undeva!"

Citește și: Te cunosc de undeva 2020. Alina Pușcaș, Andreea Bălan și Ozana Barabancea, ținute spectaculoase în gala cu numărul 13

Andreea Bălan a avut și o a doua ținută la începutul emisiunii, o rochie scurtă și albastră, care îi evidenția picioarele superbe.

În sezonul 15 al emisiunii "Te cunosc de undeva!", Alina Pușcaș și Andreea Bălan au fost în centru atenției datorită aparițiilor impresionante. Cele două fac parte din clasamentul celor mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar acest lucru este foarte vizibil.

Finala Te cunosc de undeva 2020. ADDA, moment emoționant pe scenă, alături de Cătălin Rizea... Finala Te cunosc de undeva 2020. Adriana Trandafir și Romică Țociu, prestație demnă de Bollywood pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x