Antena Căutare

Horia Moculescu cântă cu Florin Ristei, în premieră, la "Te cunosc de undeva!"

Celebrul compozitor Horia Moculescu vine sâmbăta, 5 noiembrie, de la ora 20.00, pentru prima oară la "Te cunosc de undeva!", să cânte alături de Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale şlagărelor sale. 

Celebrul compozitor Horia Moculescu vine sâmbăta, 5 noiembrie, de la ora 20.00, pentru prima oară la "Te cunosc de undeva!", să cânte alături de Florin Ristei şi trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale şlagărelor sale.

"Invitaţia m-a surprins, pentru că nu lucrasem niciodată cu Florin Ristei, un băiat foarte talentat, ca şi colegii săi de trupă, şi mi-a făcut plăcere să o onorez. Iar echipa a fost foarte prietenoasă... M-am bucurat că am avut şi un pian sub mână şi asta m-a făcut să mă simt extraordinar. Sper ca emisiunea să fie bine primită de public", spune maestrul Moculescu.

Ce anume din creaţia sa a ales compozitorul Horia Moculescu să cânte alături de Riştei şi FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului "Te cunosc de undeva!".

La mulţi ani, Alina Puşcaş! Proaspăta mămică împlineşte 33 de ani!... Misha se transformă în Romica Puceanu și cântă pentru prima dată muzică lăutărească: “Soțul meu a fost foarte surprins ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x