Căutare Live

Ilona şi Ristei, moment special la Te cunosc de undeva!: „Era să leşin de emoţie!”, sâmbătă, de la 20:00 la Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 vine cu un moment cu totul special pe scena transforming show-ului. Ruleta le-a adus Ilonei şi lui Florin Ristei două personaje pe cât de frumoase, pe atât de emoţionante şi un duet posibil doar pe scena Te cunosc de undeva! – P!nk & Sam Smith – Stay with me.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 vine cu un moment cu totul special pe scena transforming show-ului.

Antena 1

„Dacă mâine nu ne dă note mari, eu plâng, vă zic de pe acum!”, a spus Ilona la repetiţiile pentru cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, dându-i şi un sfat partenerului ei, Florin: „Sam Smith nu e atât de energic ca tine, când cânţi! Jucăm un pic de dragoste aici. Dar tu ştii să joci chestia asta?! Aici ne proptim!”, a mai glumit Ilona, în vreme ce imediat după reprezentaţia pe scena transforming show-ului, a mărturisit, cu ochii în lacrimi: „Era să leşin de emoţie!”.

Cum s-au descurcat Ilona şi Florin cu cea mai nouă provocare a ruletei, telespectatorii vor afla mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, la Te cunosc de undeva!.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Anisia Gafton, primul travesti în cea de-a doua gală „Te cunosc de undeva!”: „Nu credeam că poate fi posibil aşa ceva!”... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase în a doua ediție a se...
Ultimele știri
x