Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Imagini nemaivăzute de la nunta Andreei Bălan! În rochie de mireasă, s-a dezlănțuit pe ringul de dans! Ce i-a făcut nașul Aurelian Temișan. „N-a știut ce o așteaptă”

 

Au apărut imagini nemaivăzute de la nunta Andreei Bălan. Într-un clip inedit, se vede cum, în rochie de mireasă, artista s-a dezlănțuit pe ringul de dans. Nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu i-au pregătit surprize.

„Nu m-am gândit că peste 20 de ani aveam să-i dau să-mi pupe mâna”, a spus Aurelian Temișan, care o cunoaște de foarte multă vreme pe Andreea Bălan.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, nașii de cununie ai Andreei Bălan și George Burcea, au păstrat toate tradițiile.

„N-a știut ce o așteaptă”, a dezvăluit Aurelian Temișan, explicând, alături de Monica Davidescu, că au reușit să aducă elemente noi în evenimentul pe care Andreea Bălan și l-a planificat în detaliu.

Urmăriți imaginile în clipul de mai jos. Sursă video: Antena Stars.  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI