Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Inna și Yandel, pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”

Raluka și Alex Velea dau tonul transformărilor, în cea de-a opta ediția a show-ului ”Te cunosc de undeva!”. Cei doi au adus pe scenă un mega hit: ”In Your Eyes”, interpretat de Inna și Yandel.

1. Raluka și Alex Velea dau tonul transformărilor, în cea de-a opta ediția a show-ului ”Te cunosc de undeva!”. Cei doi au adus pe scenă un mega hit: ”In Your Eyes”, interpretat de Inna și Yandel.

Raluka a atras privirile cu vestimentația sexy pe care a purtat-o.

”Ești atât de frumoasă că mă faci să plâng!”, i-a spus Aradits.

”La Raluka avem o criză vestimentară. În schimb, Alex și-a luat pe el toate corturile din lume”, a remarcat Brenciu, invitat special pentru a doua oară la ”Te cunosc de undeva!”.

Ral

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube