Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Liviu Vârciu cântă din nou în trupa L.A.! Declarații „la cald” după concertul susținut în fața fanilor: „Au fost cele mai mari emoții pe care le-am avut vreodată”

Trupa "L.A.", în direct, de la Festivalul "La Bairam", a dezvăluit culisele concertului de la Arenele Romane.

Trupa "L.A.", în direct, de la Festivalul "La Bairam", a dezvăluit culisele concertului de la Arenele Romane.

Să vezi și să nu crezi! Trupa LA s-a reunit pe scena de la Arenele Romane! La scurt timp după ce a coborât de pe scenă, Liviu Vârciu a fost luat la întrebări de reporterul „Răi, Da' Buni”. Cum a fost reîntâlnire cu publicul, după atâția ani de pauză?

„Au fost cele mai mari emoții pe care le-am avut vreodată. A fost un început greu, dar publicul a fost extraordinar de mișto...o atmosferă exact cum eram noi în 2000, când eram pe scenă. Mă bucur pentru Bairam, m-am revăzut cu o grămadă de prieteni. Au venit și doamnele de la Andre, domnii de la 3 Sud Est, domnii de la Body and Soul și noi, tinerii de la LA”, a declarat Liviu Vârciu.

Vizibil emoționat, Liviu și-a amintit de cele mai frumoase momente trăite în perioada LA. Printre ele, succesul incredibil al piesei „Ochii tăi” care, inițial, nici nu era inclusă pe albumul trimis de băieți casei de producție.

„Piesa „Ochii tăi” nu trebuia să fie pe album. Pe vremuri, era caseta. Noi am trimis nouă piese la casa de producție și s-au întors și au zis că n-au cum să pună cinci piese pe-o parte și patru pe alta, că mai rămâne bandă. Ne-au zis să mai facem o piesa, pe repede înainte. Atunci i-a venit ideea genială lui George Călin și a făcut această piesă, „Ochii tăi”. Noi vindeam zece mii de unități pe zi! Se vindeau casetele și fără copertă. Stăteau la coadă ca la pâine.(...) Au fost o grămadă de bani în perioada aia, dar s-au și dus”, a povestit artistul.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Sursa: Antena Stars

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro