Antena Căutare

Cine este Ioana Macarie, coregrafa de la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16! Are un palmares uluitor

Pe Ioana Macarie am putut s-o vedem în sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” și mulți au fost fermecați de mișcările sale de dans. De meserie coregraf, aceasta lucrează în cadrul departamentului artistic al Teatrului „Stela Popescu”.

colaj foto cu poze din arhiva personală a Ioanei Macarie Galerie
În prezent, pe Ioana Macarie o putem vedea ca profesor și coregraf pentru vedetele din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 | arhiva personală/ Dani Ionita / Dancing Bucharest

Ioana Macarie are în prezent frumoasa vârstă de 40 de ani, dar experiența sa profesională este una de-a dreptul uluitoare.

A absolvit Facultatea de Teatru, secția coregrafie, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”. A știut de mică daptul că acesta este drumul său, motiv pentru care a absolvit Liceul de coregrafie „Floria Capsali” din București.

Cine este coregrafa Ioana Macarie de la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16

Talentul, ambiția și firea muncitoare i-au adus imediat apreciere, astfel că, la doar un an de la terminarea facultății, a participat la festivalul Julidans desfășurat la Amsterdam, unde a și câștigat marele premiu pentru „Cel mai bun spectacol”.

Câțiva ani mai târziu, Ioana Macarie a fost distinsă cu premiul pentru cea mai bună coregrafie contemporană în cadrul “Concursului International de Dans Clasic si Contemporan – Sibiu”.

Descoperă mai multe imagini cu Ioana Macarie în GALERIA FOTO de mai sus

Dornică mereu să se perfecționeze, coregrafa a participat de-a lungul timpului la numeroase ateliere de improvizație, creație, dans contemporan și compoziție coregrafică cu profesori din România, Franța, Austria, Italia, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Ioana Macarie cu spatele, purtând o jachetă pe care scrie Teatrul „Stela Popescu”

Ioana Macarie la Teatrul „Stela Popescu”

Din 2018 și până în prezent, Ioana Macarie este coordonator al departamentului artistic din cadrul Teatrului „Stela Popescu” din București și și-a pus amprenta artistică pe numeroase spectacole de succes precum „Micul Prinț”, „Stela în Vacanță”, „Femeia, eterna poveste”, „Barba Albastră” și multe altele.

citește și: Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată Mihai Stoenescu, soțul vedetei de la „Te cunosc de undeva”

Între 2014 și 2016 a fost colaborator al Operei Naționale Române. Bogata sa experiență a făcut-o să fie căutată de artiști celebri din România pentru partea de coregrafie din cadrul concertelor lor.

Ioana Macarie, poză pe un peron de metrou

Ioana Macarie, executând o mișcare de dans

De asemenea, pe Ioana Macarie am putut s-o vedem de-a lungul timpului și pe la diferite emisiuni de televiziune, fie în calitate de profesor și coregraf, fie în calitate de participant al juriului. Numeroase videoclipuri și spoturi publicitare îi poartă semnătura și din palmaresul său impresionant nu lipsește nici emisiunea de Revelion prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

În prezent, pe Ioana Macarie o putem vedea ca profesor și coregraf pentru vedetele din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, ce este difuzată sâmbăta de la ora 20:00.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Liviu Vârciu, iar Ana Baniciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată Mihai Stoenescu, soțul vedetei de la „Te cunosc de undeva”... Cum arată soția și copiii lui Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x