Antena Căutare

Mirela Vaida, detalii despre noul sezon de Te cunosc de undeva!: „E muncă de faci răni în coate și în genunchi”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct și concurenta noului sezon de Te cunosc de undeva!, care debutează pe 6 februarie, dezvăluie câteva detalii despre parcursul său în show-ul transformărilor.

Mirela Vaida, purtând o rochie neagră, cu paiete, le ședința foto Te cunosc de undeva! Galerie
Mirela Vaida est euna dintre concurentele sezonului 16 Te cunosc de undeva! | Antena 1

Mirela Vaida a mărturisit în cadrul emisiunii Acces Direct că participarea la Te cunosc de undeva! este cu adevărat o provocare.

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

„Pe 6 februarie debutează și noul sezon Te cunosc de undeva!, sezonul cu numărul 16, la Antena 1, de la ora 20:00. Mulți dintre dumneavoastră dați cu hate și vă înțeleg, aveți tot dreptul. Eu acolo nu sunt eu de aici (n.r. d ela Access Direct). Eu aici sunt la mine acasă, stăpână, știu ce am de făcut, știu subiectele, invitații Cumva rolul lor aici e clar. Știți ce e la Te cunosc de undeva? E greu! E muncă de-aia de faci răni în coate și în genunchi. E greu! Sunt cei mai buni concurenți de… vrodată. E o competiție foarte mare, sunt foarte buni, eu nu pot… Bine, mă țin și eu, dar să nu credeți că-s ca aici (n.r. la Access Direct), a mărturisit prezentatoarea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Cine sunt concurenții noului seozon de Te cunosc de undeva!

Așadar, în cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre viața de student și de concurent la Te cunosc de undeva! Detalii din culisele emisiunii

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Te cunosc de undeva! începe pe 6 februarie, la Antena 1, de la 20:00

Noul sezon de Te cunosc de undeva! începe pe 6 februarie 2021 și aduce o noutate la nivel de format. Pentru prima data în istoira show-ului transformărilor, fiecare gala va avea o tematică pe care concurenții o vor respecta.

Seara cardio, cu muzică foarte ritmată şi coregrafii pe măsură, seara travesti-urilor, în care toţi artiştii vor juca în travesti, seara cu muzică de film sau serile dedicate anilor ΄80 sau ΄90 sunt doar câteva dintre atracţiile noului sezon.

Citește și: Pentru prima oară în istoria Te cunosc de undeva!, serile de gală vor fi tematice

„În fiecare sezon avem noutăți, aşa că nu puteam face excepţie tocmai acum. Pentru fiecare gală, Ruleta noastră dragă s-a gândit un pic cum să-i chinuie şi mai tare pe concurenţi, aşa că a venit cu o nouă idee năstruşnică – galele tematice!”, a mărturisit Cosmin Seleşi, în vreme ce Alina Puşcaş a completat: „Nu vreţi să ştiţi cum arată o coregrafie într-o gală cardio sau ce desfăşurare de forţe presupune un decor de film pe platoul transforming show-ului! Abia aşteptăm să vă bucuraţi alături de noi de toate noutăţile celui de-al 16-lea sezon şi, mai ales, de noua garnitură de concurenţi!”.

Pentru prima oară în istoria Te cunosc de undeva!, serile de gală vor fi tematice... La ce facultate este Radu Ștefan Banică, fiul lui Ștefan Bănică Jr. și concurent la Te cunosc de undeva! 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x