Antena Căutare

Moment MAGIC pe scena „Te cunosc de undeva”! Alin Gheorghişan, super spectacol cu hitul „Kisses Back”

În cea de-a treia ediţie din noul sezon „Te cunosc de undeva”, Alin Gheorghişan se transformă în Matthew Koma și aduce super hitul „Kisses Back” în platoul emisiunii!

În cea de-a treia ediţie din noul sezon „Te cunosc de undeva”, Alin Gheorghişan se transformă în Matthew Koma și aduce super hitul „Kisses Back” în platoul emisiunii!

Juriul a apreciat în mod deosebit modul în care acesta a reușit să îl imite pe Matthew Koma, artisul care interpretează hitul „Kissses Back”.

A fost un moment de-a dreptul excepțional pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”. Urmărește clipul video de mai sus ca să te conving că ruleta nu dă niciodată sarcini ușoare și că Alin Gheorghişan chiar are stofă de artist!

Cum sună piesa originală:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jean de la Craiova a primit bani în decolteu pentru cum a imitat-o pe Viorica de la Clejani! „Păi te cunosc de undevaaaa... Cea mai grea sarcină de la „Te cunosc de undeva”! Carmen Rădulescu l-a imitat pe Temișan, iar juratul s-a privit „în ogl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x