Antena Căutare

Rock incendiar la „Te cunosc de undeva”! „Velera Punk”, piesa cu care Mihai Trăistariu s-a dezlănțuit TOTAL pe scenă

Seara a continuat într-o manieră...rock! Cine ar fi crezut că o să-l vadă vreodată pe Mihai Trăistariu făcând un show electrizant pe piesa trupei Zdob și Zdub?

Seara a continuat într-o manieră...rock! Cine ar fi crezut că o să-l vadă vreodată pe Mihai Trăistariu făcând un show electrizant pe piesa trupei Zdob și Zdub?

Energie multă, show incendiar și acorduri rock, cam așa s-ar rezuma spectacolul făcut de Mihai Trăistariu în această ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”!

Artistul a intrat de minune în pielea celebrului Roman Iagupov, solistul trupei Zdob și Zdub, și juriul a rămas parcă fără cuvinte în fața momentului inedit!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi interpretarea lui Mihai Trăistariu sau urmărește mai jos pe adevăratul Roman Iagupov, cântând piesa „Valera Punk”:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriză URIAȘĂ la „Te cunosc de undeva”! Nelu Ploieșteanu a făcut un spectacol magic! „Căsuța noastră...”... A răpit inimile tuturor! Alexandra Velniciuc ar face-o invidioasă și pe adevărata Jennifer Lopez cu mișcările sale de fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x