Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut spectacolul vieții lor

Romică Țociu și Adriana Trandafir au interpretat piesa "T'aime,...Moi Non Plus", iar Jane Birkin și Serge Gainsbourg le-au adus succesul pe scena Te cunosc de undeva, ediția 10 din sezonul 15.

Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut spectacolul vieții lor

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Pentru Romică Țociu și Adriana Trandafir lucrurile s-au complicat în ediția 10 din sezonul 15, de la "Te cunosc de undeva". Cei doi au făcut o trecere radicală de la muzica populară la melodii de dragoste în limba franceză.

Transformarea celor doi a adus zâmbete pe fețele juraților și au făcut un moment plin de senzualitate. Artiștii au avut un drum greu de parcurs pentru a intra în pielea personajelor - melodia și mișcările acestora i-au pus într-o mare încurcătură.

Romica Țociu si Adriana Trandafir, antrenamente cu peripeții în culisele "Te cunosc de undeva!"

Romică Țociu si Adriana Trandafir au avut de filmat unul dintre cele mai senzuale momente de pe scena "Te cunosc de undeva!". Nu a fost deloc de ușor, iar încercările nenumărate i-au frustrat chiar pe cei doi.

Citește și: Romică Țociu și Adriana Trandafir sunt marii câștigători ai celei de-a șaptea ediții a sezonului 15 Te Cunosc de Undeva!

"Cu ce-am greșit noi ca să trecem prin asta?", a spus Romică Țociu.

Actorii iubiți de o țară întreagă au trecut rapid cu bine peste greutăți și au realizat un moment minunat, care a generat foarte multe laude la final.

Citește și: Romică Țociu & Adriana Trandafir se transformă în Irina Loghin și Fuego, la Te cunosc de undeva!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Evoluție senzațională! Toto Dumitrescu se transformă în Carla's Dreams... Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Moment unic! AMI se transformă în Adrian Minune și cântă piesa "Alo, alo"...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x