Antena Căutare

Sore, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, a povestit drama prin care a trecut: „Am izbucnit în plâns. Cu sughiţuri şi lacrimi şiroaie!”

Sore, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, reușește să ne surprindă de fiecare dată! Artista are o relație apropiată cu fanii ei cărora le dezvăluie multe aspecte din viața sa pe o rețea de socializare.

Sore, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva”, reușește să ne surprindă de fiecare dată! Artista are o relație apropiată cu fanii ei cărora le dezvăluie multe aspecte din viața sa pe o rețea de socializare.

Recent, Sore a împărtășit cu prietenii „Amintiri din facultate... despre nesiguranţe şi vise zdruncinate”, o mărturisire de pe blogul ei. Cântăreața și-a amintit de anii de facultate, la Regie, ani în care a fost descurajată permanent de un profesor. „Am izbucnit în plâns. Cu sughiţuri şi lacrimi şiroaie!”: a fost numai una dintre reacțiile fostei studente la critici nefondate.

Cu toate astea, a perseverat, a crezut în visul ei de a deveni regizor, și a făcut chiar și un videoclip, pentru trupa ”Crazy Win”. Vedeta apare și ea în clip, cu o ținuttă retro, care o prinde de minune.

„Nedreptatea oamenilor, felul în care pot rupe în bucăţi visele sunt lucruri pe care eu le dispreţuiesc. Sunt de părere că visele trebuiesc încurajate, indiferent dacă tu că individ nu crezi în ele, soarta şi destinul surprind pe toată lumea, cum poate şi colegii, profesorul meu au fost surprinşi de faptul că am reuşit ce mi-am propus.. e adevărat, în prezent nu fac videoclipuri dar toate clipurile pe care le filmez au amprenta mea, mă implic în concept şi scenariu, vlogul este filmat şi montat de mine.. pasiunile nu dispar dar e atât de important că, în momentele cheie ale dezvoltării lor, oamenii către care te îndrepţi pentru inspiraţie şi susţinere, să ţi le ofere”, e sfatul artistei pentru toți „visătorii”.

Articolul continuă după reclamă
Andreea Bălan, jurata de la „Te cunosc de undeva”, mai sinceră ca niciodată! " Am zâmbit mereu, chiar și atunci cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x