Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă! „Am ținut secret total” - Video

 
+2 click pentru
galerie

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit, sâmbătă, la Sinaia. El a explicat de ce a ales să se însoare cu partenera lui, Antonia, în acest oraș.  

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit, sâmbătă, la Sinaia. El a explicat de ce a ales să se însoare cu partenera lui, Antonia, în acest oraș.  

„Suntem în Sinaia. Am ținut secret total. Am vrut să fac departe de București, de toată nebunia. Sinaia este un oraș care mie îmi trezește amintiri extraordinare. Mi-am petrecut o parte din copilărie aici, în vacanțe. E un oraș de care sunt foarte legat sufletește.

„Am zis că am făcut o dată la primărie, nu mai fac. O fac în altă parte, că poate iese mai bine”, a glumit el.

Andrei Ștefănescu a menționat, la Antena Stars, că în urmă cu o săptămână, el și soția lui au împlinit șase ani de când sunt împreună.

Evenimentul este extrem de restrâns. Andrei Ștefănescu a dezvăluit că alături de el și de mireasa lui sunt doar nașii. „Am vrut să fie ceva doar al nostru”, a spus el.

„Nu am avut timp să plâng. Emoția a fost una frumoasă, pentru că ne-am dorit mult timp să se întâmple acest eveniment. A fost o emoție firească, nu ceva stresant. Totul a decurs firesc și chiar rapid”, a spus și mireasa.

Andrei Ștefănescu a mai dezvăluit că fiul lui, Ayan, în vârstă de doi ani, a cărat buchetul miresei în permanență.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI