Antena Căutare

Liviu Vârciu a avut probleme de sănătate chiar de ziua fiicei sale! Cum s-a simțit artistul

A fost mare party în familia lui Liviu Vârciu. Prezentatorul tv şi-a sărbătorit prinţesa. Fetiţa lui Liviu Vârciu şi a Andei Călin a avut parte de multe surprize, cadouri, muzică, baloane şi mulţi invitaţi!

A fost mare party în familia lui Liviu Vârciu. Prezentatorul tv şi-a sărbătorit prinţesa. Fetiţa lui Liviu Vârciu şi a Andei Călin a avut parte de multe surprize, cadouri, muzică, baloane şi mulţi invitaţi!

Ei bine, nu putem trece cu vedera nici ţinuta micuţei sărbătorite, o rochiţă superbă pe care părinţii i-au pregătit-o special pentru prima petrecere din viaţa ei!

Tăticul Liviu Vârciu n-a lipsit de la marele eveniment, însă problemele de sănătate îi cam dau bătăi de cap în ultima perioadă!

De la petrecere nu a lipsit nici bunul prieten al lui Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, care nu a venit sigur, ci însoţit de frumoasa sa familie, soţia lui, Antonia şi micuţul Ayan!

Bono și Mary J.Blige, Cornelia și Lupu Rednic, Randi și Guess Who intră în jocul transformărilor! Invitat special: Flor... "The Most Beautiful Girl în the World!". Florin Ristei, invitatul special din ediţia a patra, s-a transformat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x