Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Liviu Vârciu a avut probleme de sănătate chiar de ziua fiicei sale! Cum s-a simțit artistul

A fost mare party în familia lui Liviu Vârciu. Prezentatorul tv şi-a sărbătorit prinţesa. Fetiţa lui Liviu Vârciu şi a Andei Călin a avut parte de multe surprize, cadouri, muzică, baloane şi mulţi invitaţi!

A fost mare party în familia lui Liviu Vârciu. Prezentatorul tv şi-a sărbătorit prinţesa. Fetiţa lui Liviu Vârciu şi a Andei Călin a avut parte de multe surprize, cadouri, muzică, baloane şi mulţi invitaţi!

Ei bine, nu putem trece cu vedera nici ţinuta micuţei sărbătorite, o rochiţă superbă pe care părinţii i-au pregătit-o special pentru prima petrecere din viaţa ei!

Tăticul Liviu Vârciu n-a lipsit de la marele eveniment, însă problemele de sănătate îi cam dau bătăi de cap în ultima perioadă!

De la petrecere nu a lipsit nici bunul prieten al lui Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, care nu a venit sigur, ci însoţit de frumoasa sa familie, soţia lui, Antonia şi micuţul Ayan!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro