Antena Căutare

Tania Popa o imită pe Laura Stoica, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”: “Nu pot să cânt „Un actor grăbit”, pentru că mă apucă plânsul”

Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00, Tania Popa o va imita, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, pe Laura Stoica, iar momentul ei va fi unul încărcat de emoție. “Nu pot să cânt piesa asta (n.n. “Un actor grăbit”), pentru că mă apucă plânsul”, spunea Tania, înainte să urce pe scenă.

Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00, Tania Popa o va imita, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, pe Laura Stoica, iar momentul ei va fi unul încărcat de emoție. Nu pot să cânt piesa asta (n.n. “Un actor grăbit”), pentru că mă apucă plânsul”, spunea Tania, înainte să urce pe scenă.

Momentul acesta este foarte greu pentru mine. Am cunoscut-o personal pe Laura și m-a afectat foarte mult felul în care a părăsit această lume, într-una dintre cele mai fericite perioade ale veții ei. Sunt foarte sensibilă și lucrurile astea mă afectează foarte mult... Laura era un om foarte sensibil și cald, era genul acela care se lipește de oameni. Îmi amintesc că, într-o vreme, când cocheta cu ideea să dea la Actorie, am vorbit mult pe tema asta...”, mai spune ea.

Dacă Tania Popa va reuși să-și stăpânească emoțiile, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Freddie Mercury, Dona Dumitru Siminică, Laura Stoica și Inna vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”... Andreea Antonescu va îmbrăca pentru prima dată costumul popular al Ștefaniei Rareș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x