Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Emilia Popescu, mai senzuală ca oricând, în rolul Sophiei Loren

În gala 6 a emisunii Te cunosc de undeva!, Emilia Popescu ne demonstrează cât de feminină și senzuală poate fi în rolul Sophiei Loren, întorcându-ne în timp în 1960.

emilia popescu te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Emilia Popescu | antena 1

Emilia Popescu a avut mari emoții când a aflat că trebuie să o interpreteze pe Sophia Loren din filmul “A început la Napoli”. Cu toate acestea, actrița și-a înfrânt teama și și-a adunat puterile, pregătită să dea tot ce-I mai bun pentru fragmentul ei muzical.

Momentul de senzație al concurentei Emilia Popescu

“Sophia Loren este genială”, spune Emilia la repetiții despre personajul ei.

“Nu te forța, vorbește din vârful buzei”, îi spune Ozana Barabancea la repetiții.

“E foarte tonică, e foarte sinceră, exact în stilul Emiliei Popescu pentru că și ea e un om direct, un om tonic, un om solar”, spune Cristi Iacob despre talentat Emilia Popescu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Cristina Vasiu, show de excepție, transformată în Jason Derulo: „Fantastic!”

“Este greu să o faci pe Sophia Loren și mai ales să cânți în engleză cu accentul de italian”, mărturisește Ozana la repetiții, știind că Emilia are mult de muncă.

După ce a învățat și mișcările de dans, Emilia a realizat că nu are de ce să se sperie.

“Momentul este un moment de cabaret, dar cabaret de cartier, nu e Moulin Rouge”, spune Cristi Iacob.

Chiar dacă Emilia a avut de interpretat un personaj greu, actrița a avut toate ingredientele necesare pentru ca momentul ei artistic să fie un success total.

Transformată complet, cu o ținută sexy, Emilia a pășit pe scenă încrezătoare și gata să uimească spectatorii și jurații.

Emilia a renunțat la inhibiții și a arătat cât poate fi de provocatoare, făcând un dans de excepție.

Jurizare Emilia Popescu

Jurații au rămas cu gurile căscate, descoperind o nouă Emilia, o artistă desăvârșită.

“Câte forme de feminitate am văzut astăzi! Astăzi am văzut una runoariană. (…) Tu când intri pe scenă uiți ce e în spate”, spune Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin

“Nu știu unde este Emilia. Efectiv ai ascuns-o, machiajul este foarte bun, atitudinea foarte bună, așa de pisică, de feline. Mișcările au fost senzuale, sexy pe alocuri. (…) Se vede că este un moment foarte muncit”, a completat Andreea Bălan.

“Este unul dintre cele mai bune momente ale tale. Mi-a plăcut că ai cântat cu măsură, exact cum cânta și ea”, spune Ozana Barabancea despre momentul Emiliei.

“Dacă îmi dai două palme, îți dau cuvântul meu că până sâmbăta viitoare nu mă mai dau cu parfum”, a adăugat Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hat 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Pepe se transformă în Motanul Dănilă și ne amintește de copilărie... Te cunosc de undeva, 13 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, travesti excepțional în Kate Hudson...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x