Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Jazzy Jo şi Zarug s-au transformat în Dua Lipa și Elton John. Moment de excepție

Jazzy Jo şi Zarug i-au interpretat pe Dua Lipa și Elton John, cu celebra melodie Cold Heart. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

colaj de fotografii cu jazzy jo si zarug transformati in cantareti pe scena te cunosc de undeva Galerie
Jazzy Jo şi Zarug i-au interpretat pe Dua Lipa și Elton John, cu celebra melodie Cold Heart. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17. | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cu doar 2 zile înainte de filmările pentru cea de-a treia gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cântăreaţa a fost diagnosticată cu laringită.

Când în sfârşit ruleta i-a adus un rol confortabil, care să îi scoată în evidenţă calităţile vocale, mai exact transformarea în senzuala Dua Lipa, Jazzy Jo, partenera lui Zarug, a trăit o spaimă de zile mari: „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta, că pot să am acest ghinion!”, a declarat artista chiar înainte de a aduce pe scena transforming show-ului o colaborare de excepţie, care a reuşit să reunească două generaţii de fani din întreaga lume – Elton John & Dua Lipa.

Jazzy Jo şi Zarug i-au interpretat pe Dua Lipa și Elton John, cu celebra melodie Cold Heart. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

„După ce am stat câteva ore ca să diger ghinionul care m-a lovit, m-am remontat, am început tratamentul şi am apelat şi la toate trucurile pe care le ştiam, pentru ca filmarea să mă găsească într-o formă cât mai bună!”, a mai completat Jazzy Jo.

Zis și făcut, a urcat pe scenă ca nouă și pe lângă voce, s-a descurcat artista cu senzualitatea personajului adus de ruleta Te cunosc de undeva! Intrarea pe scenă a fost primul moment care a adus zâmbetul pe buze juraților, care au fost uimiți de apariția lor.

De data aceasta nu a mai fost vorba de un travesti, ci de asumarea rolurilor. Cei doi au interpretat unu-la-unu melodia și au intrat în pielea personajelor extrem de bine.

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Zarug și Jazzy Jo au devenit Nicolae Guță și Sorina. Cum sună piesa "Tuche" interpretată de ei

Jurizarea cuplului Jazzy Jo şi Zarug. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor doi

"Foarte bun, foarte simplu și foarte pe subiect Zarug! El a venit să cânte, să facă spectacol! Toată viața făcut spectacol prin simpla apariție! Avem în scenă subiectul și predicatul acestui moment! Tu Ioana ai fost senzuală, mi-a plăcut, nu știu, niște mici probleme cu vocea. Mie mi-a plăcut, nu țin cont de ce nu s-a auzit și ce trebuia să se audă… Felicitări!", a spus Aurelian Temișan.

"Un moment surprinzător, dragul meu, Zarug, mi se pare că l-am auzit pe Elton John. Adică tu erai acolo unul-la-unul cu personajul și draga mea mea Ioana, mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut! Știi să și dansezi un pic, așa, sper și mai mult de data următoare! În ansamblu, momentul a arătat spectaculos!", a spus Andreea Bălan.

"Nu am decât să vă apreciez și să dau cezarului ce este al cezarului, pentru că în această seară ați cântat deloc ostentativ. iar această laringită trebuie să o iei ca pe un ajutor, pentru că ai cântat cu măsură și în măsură, iar tu Zarug ai fost cald, firesc, ai fost confortabil, precum peștele în apă și împreună până la ora asta ați avut cel mai bun moment!", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei cântă Moves like Jagger, de Maroon 5. Moment spectacu... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au devenit Viorica de la Clejani și Nelu Ploieșteanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x