Căutare Live

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Dans senzual și o voce impecabilă. Jojo, transformarea pe care toată lumea o aștepta

În a XI-a ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", Jojo se transformă în Sanda Ladoși și cântă piesa "Mi-e dor să te văd".

Cătălina Grama Jojo ne-a purta în timp, în urmă cu 30 de ani, transformându-se în vedeta care a cântat primul său duet împreună cu Aurelian Temişan – Sanda Ladoşi.

Jojo a interpretat piesa ca o adevărată artistă a scenelor mari. Felicitările și cuvintele de laudă au curs fără încetare pentru frumoasa cântăreață care a avut de interpretat un personaj greu.

"Foarte bine, foarte bine tot, cu mișcări, cu coafură, cu tot ce înseamnă imaginea ta. Excepțional! O mare plăcere să te revăd, să o revăd prin tine. Cred că ar fi o mare provocare pentru ea un sezon la Te cunsoc de unedva!", a spus Aurelian Temișan despre interpretarea artistei.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Dans senzual și o voce impecabilă. Jojo, transformarea pe care toată lumea o aștepta

"Jojo, mă uitam acum la tine cât de inteligentă ești! Pentru că în afară de voce și frumusețe, ai și carismă. Trăiești acest moment secundă cu secundă, fiecare gest, ești o profesionistă și te felicit!", spune Ozana Barabancea.

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Jojo a fost extrem de carismatică și a impresionat prin măiestria talentului său.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Dans senzual și o voce impecabilă. Jojo, transformarea pe care toată lumea o aștepta

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Dans senzual și o voce impecabilă. Jojo, transformarea pe care toată lumea o aștepta | Edit

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Romică și Adriana, transformarea care i-a pus la grea încercare... Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. ADDA, cea mai bună transformarea din toate sezoanele în Alex Velea...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x