Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au devenit Carla's Dreams și EMAA. Cum au cântat piesa “N-aud”

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au interpretat Carla's Dreams și EMAA, cu celebra melodie "N-aud". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Provocarea a fost uriașă, iar Romică Țociu a fost furios la repetiții.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au interpretat Carla's Dreams și EMAA, cu celebra melodie "N-aud". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17. Provocarea a fost uriașă, iar Romică Țociu a fost furios la repetiții.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au avut o provocare foarte mare! Cei doi au primit din partea ruletei două personaje extrem de interesante, dar grele și o melodie la fel de complexă și complicată, mai ales că ține topurile muzicale și este iubită de o țară întreagă: Carla's Dreams și EMAA, cu celebra piesă N-aud.

Cei doi au întâmpinat dificultăți la repetiții și din nou Ruleta pare să nu-i fi făcut pe plac lui Romică Țociu! Carla's Dreams este un personaj complex, cu o voce ce poate fi recunoscută între alte o mie, iar acest lucru este o adevărată provocare pentru concurentul de la Te cunosc de Undeva!, care trebuie să pună în scenă un moment unu-la-unu.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au trecut de la agonie la extaz pe parcursul săptămânii în care au repetat și s-au chinuit să învețe cum să cânte piesa și cum să se miște. Romică chiar a trântit pe jos folie la repetiții și a fost extrem de furios pentru că nu îi ieșea, însă pare că la scurt timp acestuia i-a revenit zâmbetul pe față și o doză de optimism i-a invadat sufletul: “O să fie cel mai bun moment al nostru, iar Chindriș va străluci!”.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au interpretat Carla's Dreams și EMAA, cu celebra melodie "N-aud". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a cincea ediție a sezonului 17

Show total pe scena Te cunosc de Undeva! Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au devenit Carla's Dreams și EMAA, iar interpretarea a fost de departe una specială, apreciată de jurați și de colegii prezenți în platou.

Cu toate că nu le-a fost ușor la repetiții, în ediția de sâmbătă din 28 mai 2022, cei doi au demonstrat că au început ușor-ușor să se adapteze scenei și provocărilor aduse de ruletă.

Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea celor doi jonglează pe notele muzicale, iar Romică Țociu cântă cu ușor acent moldovenesc.

Citește și: Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au devenit Vaya Con Dios și au cântat "Nah neh nah"

Jurizarea cuplului Carmen Chindriş şi Romică Ţociu. Ce spune juriul despre prestația din 28 mai 2022 a celor doi

Ruleta i-a pus la încercare pe toţi, iar printre „norocoşii” ediţiei se numără şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu care au avut parte de o transformare de zile mari, iar jurații au fost impresionați de rezultat.

"Oameni buni, foarte bun momentul, foarte bun! Bine de tot cu mâinile care trebuiau să cuprindă... A fost foarte bine!", a spus Cristi Iacob.

"Vreau să vă felicit pe amândoi, iar tu Carmen ești un deliciu! Pe zi ce trece mă minunez! Bravo amândurora!", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au făcut show incendir marca Nirvana - Smells Like Tee... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu au devenit Carmen Chindriș și au cântat “Ziua-n care tu m-ai săru...
Ultimele știri
x