Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

"The Most Beautiful Girl în the World!". Florin Ristei, invitatul special din ediţia a patra, s-a transformat în Prince la „Te cunosc de undeva”!

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a patra ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. Florin Ristei, invitatul special din această ediție, s-a transformat în Prince și a interpretat melodia "The Most Beautiful Girl în the World".

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a patra ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. Florin Ristei, invitatul special din această ediție, s-a transformat în Prince și a interpretat melodia "The Most Beautiful Girl în the World".

Îmbrăcat într-un costum roșu și cu un păr negru, Florin Ristei a semănat perfect cu Prince, și trebuie să recunoaștem că a reușit să transmită o emoție puternică.

Privirea juriului din timpul prestației arată cât de bine s-a descurcat Ristei, iar apariția celor doua fete, îmbrăcate în rochie de mireasă, au creat un moment perfect!

La refren, Ristei a reușit să facă publicul să aplaude furtunos, dovadă că exercițiul și pregătirea au fost cu folos.

„Simțeam cum respiri muzică, cum inspiri muzică. Ești muzică!”, a spus Ozana Barabancea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro