Antena Căutare

"The Most Beautiful Girl în the World!". Florin Ristei, invitatul special din ediţia a patra, s-a transformat în Prince la „Te cunosc de undeva”!

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a patra ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. Florin Ristei, invitatul special din această ediție, s-a transformat în Prince și a interpretat melodia "The Most Beautiful Girl în the World".

Seara de sâmbătă se petrece, firește, cu „Te cunosc de undeva”. Cea de-a patra ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. Florin Ristei, invitatul special din această ediție, s-a transformat în Prince și a interpretat melodia "The Most Beautiful Girl în the World".

Îmbrăcat într-un costum roșu și cu un păr negru, Florin Ristei a semănat perfect cu Prince, și trebuie să recunoaștem că a reușit să transmită o emoție puternică.

Privirea juriului din timpul prestației arată cât de bine s-a descurcat Ristei, iar apariția celor doua fete, îmbrăcate în rochie de mireasă, au creat un moment perfect!

La refren, Ristei a reușit să facă publicul să aplaude furtunos, dovadă că exercițiul și pregătirea au fost cu folos.

„Simțeam cum respiri muzică, cum inspiri muzică. Ești muzică!”, a spus Ozana Barabancea.

Liviu Vârciu a avut probleme de sănătate chiar de ziua fiicei sale! Cum s-a simțit artistul... Show incendiar la „Te cunosc de undeva!”. Bella Santiago s-a transformat în Bebe Rexha și a dansat senzual pe piesa „Say...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x