Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Sunteți pregătiți? Va fi show la cea de-a zecea gală „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi Sweet Kiss și vor cânta melodia „Alin”

Va fi show la cea de-a zecea gală a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Maratonul transformărilor continuă! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor transforma în Sweet Kiss și vor cânta melodia „Alin”, celebră în anii 1990.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, la „Te cunosc de undeva!”.

Cea de-a zecea gală a actualului sezon va fi deschisă de două invitate speciale, Raluka și Ana Baniciu, cu una dintre cele mai bune transformări realizate de ele, în trecut, pe scena show-ului: Beyonce și Lady Gaga.

Bella Santiago va avea cea mai grea transformare din acest sezon. Va trebui să fie indianca Máduri Dixit!

Nici Sorana Mohamad nu va avea o misiune ușoară! Va trebui să fie pentru o seară frumoasa artistă de peste Prut cu origini ruso-ucrainiene Anna Lesko. Vezi ce transformări vor fi, aici.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro