The Wall Marele Zid

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Bilele i-au purtat de la agonie la extaz și invers! Noemi s-a luptat cu zidul și a reușit să-l domine, când se aștepta mai puțin. Fericirea a fost explozivă: "Despre asta vorbeam"

 

Runda doi i-a purtat pe cei doi clujeni pe culmile succesului şi ale deznadejdei, însă, în cele din urmă, zidul le-a zâmbit. S-a lăsat pe mână şi intuiţia lui Noemi şi rău a făcut... pentru el.

L-a dominat cu zâmbetul ei larg şi bucuria debordantă. Chiar dacă ţinuta ei din această seară nu este tocmai culoarea preferată din concurs, i-a purtat noroc. 

Bilele verzi şi-au făcut treaba şi cei doi tineri au reuşit să strângă 53.401 de lei.

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe