Antena Căutare

Caruselul emoțiilor și trăirilor continuă și în cea de-a treia rundă. Rodica. „Mi s-a făcut pielea de găină. Așa ceva n-am trăit în viața mea”

Comunicarea extrasenzorială dintre cei doi concurenți funcționează perfect în timpul concursului. Problemele apar atunci cân pe panou apar bilele. După experiențele trăite în toată această seară, Rodica nu mai are nici măcar puterea de a privi încotro se îndreaptă bilele verzi și cele roșii.

Seria ghinioanelor nu s-a rupt nici în ultima rundă pentru că Marele Zid i-a lăsat în primă fază fără niciun leu pe cei doi.

Dar cum se spune în viață, ultima decizie poate salva totul, iar Răzvan a a luat decizia la care spera întreaga familie aflată în platou. A semnat contractul și a plecat acasă cu 51.472 lei.

Răzvan răspunde cu precizie de metronom, dar bilele nu o ascultă pe Rodica: „Zidul e un nesuferit în seara asta!”... Dintr-o turnură fericită a destinului, în fața Marelui Zid: "Telefonul meu a apelat-o din greșeală, într-o zi, iar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x