Antena Căutare

"Mă super-sperie!". Zidul le-a pus piedici, dar ei au crezut în visul lor, iar chimia i-a ajutat. Pe Eugen și Noemi îi iubește cineva, acolo Sus

Eugen și Noemi au luptat cu toate armele şi au avut parte de o telepatie fantastică. Norocul a fost de partea lor şi au reuşit să strângă 128.300 lei. Însă, decizia finală o ia Eugen. 

Eugen și Noemi au luptat cu toate armele şi au avut parte de o telepatie fantastică. Norocul a fost de partea lor şi au reuşit să strângă 128.300 lei. Însă, decizia finală o ia Eugen.

A fost un joc periculos, însă Naomi a rămas fermă pe poziţii. Niciun eşec nu a dărâmat-o Încrederea i-a ajutat și tot ea o va face și mai departe. A semnat sau nu contractul iubitul ei?

A fost un joc greu, le-a pus nervii la încercare, însă au terminat tot împreună! Eugen și Noemi au plecat acasă cu 8.110... Bilele i-au purtat de la agonie la extaz și invers! Noemi s-a luptat cu zidul și a reușit să-l domine, când se aștepta m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x