Antena Căutare

De la agonie la extaz! Marius și Elena Chircă sunt eroii răsplătiți de Marele Zid, în ediția a opta din sezonul doi al emisiunii The Wall

Emoții uriașe, răsturnări de situație și un deznodământ ce a adus bucurie! În cea de-a opta ediție a emisiunii The Wall-Marele zid, un cuplu de salvatori a decis să își încerce norocul! 

Emoții uriașe, răsturnări de situație și un deznodământ ce a adus bucurie! În cea de-a opta ediție a emisiunii The Wall-Marele zid, un cuplu de salvatori a decis să își încerce norocul!

Marius și Elena Chircă sunt căsătoriți de 20 de ani, au făcut multe împreună și în prezent activează în domeniul protecției animalelor.

„Adunăm de pe stradă animale abandonate și schingiuite și încercăm să le salvăm”, au spus aceștia la The Wall-Marele Zid.

Totuși, pentru cine nu știe, Elena și Marius sunt eroii din spatele asociației Kola Kariola, prin care au fost salvate sute de suflete nevinovate, de la câini, pisici și cai și nu numai!

„Avem un adăpost de 10.000 de metri pătrați și găzduim în prezent 530 de câini, dar și cai, tauri, vaci, capre, măgari și nu numai. Atât de mult m-am atașat de animale încât nu îmi văd viața fără ele. Timpul nu ne mai ajunge, nu mai funcționăm ca o familie normală.

Nu am mai fost într-un concediu de câțiva ani, ca o familie, pentru că ne sună telefoanele tot timpul. Doar acasă avem 38 de câini, sub tratament”, a mărturisit Marius, care salvează vieți zi de zi, cu sacrificii uriașe.

Să sperăm că norocul le va surâde eroilor de la Asociația Kola Kariola, veniți acum la emisiunea The Wall-Marele Zid!

După ce am aflat despre frumoasa lor poveste de viață, Marius și Elena Chircă au dat tot ce au avut mai bun în prima probă de la The Wall-Marele zid!

Întrebare după întrebare, cei doi concurenți din această ediție a emisiunii The Wall-Marele zid au încercat să adune o sumă cât mai mare. Și uite așa, la finalul primei probe, Marius și Elena Chircă au adunat suma de 3.311 lei!

Nu e un început rău, dar să sperăm că norocul le va surâde și vor reuși să adune cât mai mulți bani pentru sutele de animale pe care le au în grijă!

Să vedem ce le rezervă norocul în cea de-a doua probă din această ediție a emisiunii The Wall-Marele zid!

Emoții uriașe și o trecere rapidă de la extaz la agonie pentru Marius Chircă, concurentul care luptă pentru sutele de animale pe care le are în grijă!

Prima probă le-a adus celor doi concurenți o sumă puțin peste 3000 de lei, dar parcă ghinionul s-a ținut scai de familia Chircă și la fel de ușor precum au câștigat au și pierdut!

A urmat apoi a doua probă, în care Elena (aflată la camera de izolare) a încercat să răspundă cât mai bine la întrebări, iar Marius a sperat că bilele îi vor aduce câștiguri cât mai mari!

Dar se pare că cei doi au avut ghinion și lucrurile nu au mers atât de bine la The Wall-Marele zid, căci au adunat doar 121 de lei!

Emoții uriașe și răsturnări spectaculoase de situație! Zidul le-a luat, Zidul le-a luat și uite așa, Marius și Elena Chircă au ajuns în cea de-a treia probă a emisiunii The Wall!

În această ediție ghinionul parcă s-a ținut scai de cei doi concurenți, căci tot ceea ce adunau prin trudă pierdeau într-o secundă, din cauza unei bile roșii!

Și când știi că acasă te așteaptă 600 de suflete de care trebuie să ai grijă, emoțiile nu sunt deloc ușoare!

În cea de a treia probă de la The Wall-Marele zid, Marius și Elena au ajuns la suma de 29.920 de lei.

Cel mai tensionat moment de la emisiunea The Wall-Marele zid l-a găsit pe Marius în cea mai grea situație!

Practic, la finalul probei cu numărul trei, Marius și Elena Chircă au avut suma de 180.021 la Zid și 18.211 lei sumă garantată!

Elena a primit contractul și astfel a fost nevoită să ia o decizie: dacă alege suma garantată sau riscă și rupe contractul de la The Wall-Marele zid.

Apoi, Marius a aruncat cele patru bile roșii, iar suma finală a fost puțin peste 29.900!

Zidul a dat, Zidul a luat, iar Marius și Elena Chircă au reușit totuși să plece acasă cu o sumă suficientă pentru ca ei să facă puțin mai frumoasă viața de zi cu zi a celor 600 de animale pe care le au în grijă!

Deznodământ complet neașteptat! Cât au câștigat Marius și Elena Chircă la emisiunea The Wall-Marele zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x