Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

(P) De ce aleg producătorii de jocuri de noroc să intre pe piața din România?

Jocurile de noroc sunt un domeniu care a luat amploare în ultimii ani în țara noastră. De ce? Pentru că nivelul de trai, lipsa oportunităților în piața muncii împing oamenii spre oportunități de a face bani ușor și repede.

De ce aleg producătorii de jocuri de noroc să intre pe piața din România?

antena 1

Care este cel mai ușor și rapid mod prin care să faci bani? Prin intermediul jocurilor de noroc.

Dacă vei cerceta puțin subiectul vei descoperi că oamenii se împart în două categorii: cei care cred în noroc și cei care își creează norocul cu mâna lor. Există și oameni care joacă la jocuri ca la aparate doar pentru că le place, nu în speranța că vor câștiga ceva.

Pentru împătimiții jocurilor de noroc, nu există nimic similar cu acea adrenalină pe care așteptarea de a vedea rezultatul final o aduce. Dacă nu ai jucat niciodată nu ai cum să înțelegi despre ce este vorba.

Pandemia a ajutat jocurile de noroc online

De când a apărut pandemia și am fost forțați să ne petrecem timpul în casă, am fost parcă și mai tentați să ne jucăm jocuri de aparate gratis. De ce? Pentru a face timpul să treacă mai repede, pentru a ne distra și relaxa, pentru a uita de grijile cotidiene.

S-au făcut tot mai multe încasări în cazinourile virtuale, iar deși cazinourile tradiționale s-au redeschis respectând restricțiile impuse de autorități, industria virtuală continuă să aibă tot mai mulți adepți. Deși nu are o tradiție a jocurilor de noroc de zeci de ani precum alte țări, România are destui jucători și pariori pasionați de ceea ce hazardul și strategia le pot oferi.

Industria jocurilor de noroc se tot diversifică pe zi ce trece, iar jucătorii sunt cei mai câștigați. Progresul tehnologic este factorul decisiv în acest proces de evoluție continuă. Pe măsură ce lumea se schimbă spre o digitalizare nu numai a joburilor, ci și a vieții personale, oamenii devin tot mai interesați de conturarea unei identități și implicit vieți virtuale.

Poate că este o refulare a frustrărilor, a acelor lipsuri din viața reală, poate în virtual anxioșii și introvertiții prind curaj sau poate că este doar o metodă inofensivă de a face plictiseala să dispară din viețile noastre.

Important este că producătorii de jocuri de noroc le dau românilor ce își doresc: mai multe jocuri, mai multe case de pariuri, mai multe agenții de jocuri, mai multe jocuri aparate gratis, mai multe bonusuri, mai multe sloganuri îmbietoare etc.

De ce intră producătorii de jocuri de noroc pe piața din România?

Știrile din domeniu ne informează că producătorii de jocuri de noroc se „calcă în picioare” pentru a intra pe piața românească de profil, iar cea mai recentă companie interesată este Spearhead Studios.

Acest producător spaniol de jocuri ca la aparate gratis este prezent pe 10 piețe care includ Grecia, Spania, Danemarca, Suedia. În iunie anul trecut compania a intrat pe piața din Columbia, astfel extinzându-și influența pe piața din America de Sud.

Un alt producător de jocuri și anume BF Games, originar din Marea Britanie a anunțat la începutul anului 2020 că va semna un parteneriat exclusiv cu cazinoul online Maxbet.com.

Încă un exemplu concludent este Habanero care a făcut un parteneriat cu operatorul Winbet și a descris România drept „o stea în devenire”.

Producătorii de jocuri de noroc sunt interesați de piața din țara noastră din următoarele motive:

  • numărul jucătorilor crește pe zi ce trece
  • avem o viteză foarte bună la internet
  • avem specialişti în programare și web design la prețuri/salarii mici
  • cazinourile online sunt tot mai interesate să își extindă oferta de jocuri pentru a acapara o și mai mare cotă de piață.

Oferta de case de pariuri, agenții de jocuri de noroc şi cazinouri online se diversifică de la o lună la alta, deoarece există o cerere tot mai mare.

Să fie stresul, anxietatea, plictiseala, frustrarea sau doar dorința de a intra într-o lume virtuală, de a te relaxa și, poate, a înmulți ușor și simplu banii investiți – românii au motivele lor pentru care apelează tot mai des la jocurile de noroc.

Poate că impulsionează foarte mult acest comportament și faptul că avem telefoane inteligente de la copiii de 5 ani până la persoanele de 80 ani, iar cu ajutorul lor jocuri ca la aparate și cazinourile online sunt foarte ușor de accesat.

Vor continua românii să investească sume mari la jocuri ca la aparate gratis în anul 2021, iar producătorii de jocuri de noroc vor investi în țara noastră? Da și da. De ce? Pentru că românilor le place să se distreze și să aibă momente de relaxare și răsfăț, respectiv pentru că suntem o țară cu potențial în zona aceasta.

Recomandari