Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cântăreaţa Mariza revine cu un concert pe 7 martie 2020 la Bucureşti

Cântăreaţa portugheză de fado Mariza revine cu un concert pe 7 martie 2020, susţinut la Sala Palatului din Bucureşti, cu începere de la ora 19.00, anunţă organizatorii.

Accesul publicului în sală va fi posibil de la ora 17.30.

"Este extraordinar! De când am venit în România prima dată, am tot încercat să îmi explic asta! Pe urmă, am început să observ că avem atât de multe lucruri în comun. Nu doar sentimentul DOR despre care mi-ai vorbit şi am aflat acum pentru prima dată, dar şi limbile noastre au atât de multe în comun, stilul vostru de viaţă este şi el similar cu cel al portughezilor. Aşa că mergând pe străzi - şi e ceva ce îmi place să fac - ca să simt ritmul oraşului, felul în care el respiră - m-am gândit: aş putea zice că sunt pe străzile din Lisabona! Aş putea foarte bine şi natural să trăiesc aici ca şi acasa!", a declarat Mariza pentru Radiotopic.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambic, şi crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru „cel mai bun artist european”, Mariza a colaborat, de la debutul din 2001, cu nume precum Lenny Kravitz şi Sting, Cesária Évora şi Tito Paris, Carlos do Carmo şi Rui Veloso.

A debutat discografic în 2002, cu „Fado em Mim”. În anul 2004, solista a primit premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini din Portugalia şi European Border Breakers Award. De asemenea, în acelaşi an, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Atena, Mariza a cântat în duet cu Sting piesa „A Thousand Years”.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut albume în peste un milion de exemplare şi a susţinut un număr impresionant de concerte, peste tot în lume, devenind cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Biletele au fost puse în vânzare în retelele iabilet.ro şi eventim.ro la următoarele categorii de preţuri: VIP - 199 lei, categoria I - 149 lei; categoria II - 99 lei.

Sursa : news.ro

Recomandari