Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Concerte hip-hop, meşteşugari şi sporturi urbane, în festivalul Răcnetul Carpaţilor din Bucureşti

Concerte hip-hop, demonstraţii de meşteşuguri populare şi sporturi urbane sunt incluse în programul festivalului Răcnetul Carpaţilor, organizat de Primăria Capitalei în zilele de 28 şi 29 noiembrie, la Romexpo.

Bucureştiul de la mahalaua interbelică la cartierul de astăzi este tema celei de-a treia ediţii festivalului de muzică, tradiţie românească şi cultură urbană organizat de CMBT Events, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin Arcub, în pavilionul B2 al Romexpo.

Ediţia din acest an, care combină cultura underground cu tradiţiile româneşti, poartă subtitlul „Cart’hier 2019” şi prezintă o paralelă între oraşul de ieri şi cel de astăzi prin concerte hip-hop, meşteşuguri populare, sporturi urbane şi battles de ritmuri hip-hop.

Răcnetul Carpaţilor marchează acum 30 de ani de la Revoluţie printr-o expoziţie de fotografie şi o demonstraţie de graffiti cu tema „’89. 30 de ani de libertate”.

Capete de afiş ale ediţiei Răcnetul Carpaţilor. Cart’hier 2019 sunt Grasu XXL, Guess Who, Cedry2k, C.I.A., Dragonu AKA 47, ALAN&KEPA, raku, Sişu Tudor, Spike, Phunk B şi BiGGiE&Karie.

Pe parcursul celor două zile de festival, vor avea loc, pe lângă concertele live, expoziţii de fotografie şi demonstraţii de meşteşuguri tradiţionale, graffiti şi o competiţie sporturi urbane.

Accesul la evenimentele din cadrul festivalului, posibil începând cu ora 18.00, este liber.

Sursa : news.ro

Recomandari