Căutare Live

Concertul Anathema se muta in Silver Church

Organizatorii concertului Anathema au decis mutarea spectacolului de la Arenele Romane in clubul Silver Church, din motive de ordin logistic. Noua locatie ofera cea mai buna instalatie de sunet live din Bucuresti dar si atmosfera perfecta pentru un concert Anathema

Saptamana Anathema va incepe marti, 16 noiembrie, in clubul Control. De la ora 19:00, fanii vor putea urmari o proiectie a DVD-ului Anathema A Moment In Time, Live in Katowice 2006.

Intalnirea de marti va continua cu un concert al trupei Up To Eleven, dupa ce Djii de la Heavy Hour isi vor prezenta selectia dedicata concertului de vineri. Cunoscuta initial ca Spitfire, Up To Eleven se afla pe scena "alternative" din 2006 si a cantat alaturi de Luna Amara, Nexus si Voodoo. Anul acesta Up To Eleven se pregateste pentru lansarea albumului Escape, rezultat al evolutiei si maturizarii muzicale a trupei.

Intrarea este libera.

Concertul Anathema de pe 19 noiembrie din clubul The Silver Church va fi urmat de un after party in clubul Fire.

Ultimele bilete la concertul Anathema costa 85 lei in avans, 90 lei in ziua evenimentului si sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos si Librariilor Carturesti si online pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Sursa: Sapteseri

S-a intamplat pe 2 iulie! A murit domnitorul Moldovei, Stefan cel Mare... Mihai Topescu expune la Muzeul National Cotroceni...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri