Căutare Live

Noapte albă la Grădina Zoologică. Vizitatorii au putut observa noaptea comportamentul animalelor

O noapte întreagă în mijlocul animalelor sălbatice! Şi nu, nu vorbim despre un safari în Africa de Sud. Ci de o vizită nocturnă la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti.

O noapte întreagă în mijlocul animalelor sălbatice! Şi nu, nu vorbim despre un safari în Africa de Sud. Ci de o vizită nocturnă la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti.

Porţile parcului s-au deschis pentru toţi curioşii, care nu au admirat doar animalele.

În miez de noapte, oamenii au primit gogoşi, spectacole cu fachiri, iar animalele saci întregi cu mâncare.

Copiii s-au bucurat că au putut admira fiecare animal sălbatic. Însă, jaguarul este cel pe care l-ar lua acasă, cu orice preţ.

Chiar dacă au făcut noapte albă, cele mai obosite au fost... animalele. Au avut şi de ce. Prea mulţi vizitatori au luat la pas aleile grădinii, curioşi să le vadă.

"Sunt un pic stresate din cauza vizitatorilor care sunt în număr mare, dar cred că a ieşit ok", spune Gheorghe Raicu, şef serviciu Zoo Bucov.

"Vizitatorii sunt mai mulţi decât anul trecut şi au avut posibilitatea să urmărească comportamentul animalelor pe timp de noapte. Per ansamblu evenimentul a fost unul reuşit", a declarat Parascheva Înjunghiatu, şeful biroului Zoo Bucov.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Heidi Klum, interviu exclusiv pentru Observator: ”M-a inspirat oraşul New York, iar New York pentru mine este o junglă u... Cursă de maşini, după modelul celebrului raliu de la Monte Carlo, pe străzile din Craiova...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri