Căutare Live

Teatru: "Femeia care si-a pierdut jartierele", premiera oficiala la Romexpo

Teatrul de Comedie prezinta la Teatrul Teatrelor - ROMEXPO sambata 20 august, la ora 19:30, premiera oficiala a spectacolului "Femeia care si-a pierdut jartierele" de Eugène Labiche, regia si scenografia Silviu Purcarete, muzica Vasile Sirli. Cu Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac. La fierastrau si percutie interpreteaza Lucian Maxim.

Piesa "Femeia care si-a pierdut jartierele" este scrisa in 1851 de Eugène Labiche, maestrul vodevilului francez. Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca sunt elemente ale spectacolului imaginat de regizorul Silviu Purcarete ca pe o farsa, in care artisti si mobile burgheze fantomatice aluneca cu gratie pe parchetul lucios.

Urmatoarele reprezentatii vor avea loc marti 23 si marti 30 august. Biletele s-au pus in vanzare la Casa de bilete a Teatrului de Comedie L - D / 13.00 - 19.00 / tel 021 315 91 37 si pe site-urile www.bilete.ro si www.blt.ro.

Vezi mai jos galeria foto!

Festivalul Callatis: Roma a intrat in „Hora romanilor”... A1.ro iti recomanda azi filmul "Horrible Bosses - Sefi de cosmar"...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri