Teatru: „Omul cu o singura aripa” de Matei Visniec la Teatrul Nottara

Duminca, 4 Septembrie,ora 19:00, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara din Bucuresti, Teen Media sarbatoreste doi ani de existenta si va invita la spectacolul aniversar „Omul cu o singura aripa” de Matei Visniec.

Veti asista la primul spectacol Teen Media realizat exclusiv cu actori amatori care va intra in stagiunea 2011-2012 a Teatrului In Culise, in colaborare cu Asociatia Culturala in Culise. La aniversarea de doi ani de existenta reusim sa aducem publicului consumator de teatru un spectacol complet, cu muzica originala Constantin Grajdian, interpretata live de Backstage Quartet.

Biletele se gasesc incepand de miercuri, 24 August, In Culise Teatru Pub pe Strada Stefan Mihaileanu, nr.53 (zona Foisorul de Foc). Pentru rezervari sunati la 021.320.20.59. Pretul unui bilet este de 20 lei.

Din distributie fac parte: Diana Dumbrava, Larisa Boblea, Mihaela Horotan, Alida Coman, Dorin Enache, Ioana Mandres, Ana Maria Puiu, Talau Daniela, ,Mihai Boar, Andreea Marin, Monica Florescu. Regia: Cristian Bajora. Muzica originala: Constantin Grajdian

Sunteti asteptati la un spectacol insufletit de oameni ca voi, dar care isi doresc sa-si infrumuseteze existenta prin jocul actoricesc. Un spectacol viu si colorat, amuzant si incitant, care trezeste multe intrebari si te invita sa descifrezi mesajele ascunse din fiecare scena.

Dupa ce se trag cortinele sunteti asteptati la un party In Culise Teatru Pub, pe Strada Stefan Mihaileanu nr. 53 (Foisorul de Foc), ora 22:00, sa petreceti pentru cei doi ani de existenta Teen Media.

Ultimele știri