Căutare Live

Trupa Publika va canta in deschiderea concertului Steve Vai de la Bucuresti

Trupa Publika va canta in deschiderea concertului Steve Vai de la Bucuresti, care va avea loc la Arenele Romane, pe 25 iunie, de la ora 20:00.

Baietii de la Publika a fost invitati, astazi, la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", ca sa vorbeasca despre acest privilegiu, dar ca sa si cante. Au interpretat piesa "Sa stii".

Turneul Steve Vai & Evolution Tempo Orchestra a debutat la Moscova, in Rusia, pe 6 iunie, si se incheie odata cu show-ul de la la Bucuresti, in cadrul turneului ECO FEST.

In deschiderea concertului, alaturi de Publik, va performa si Cvartetul Hypnotique. Stevea Vai, chitaristul premiat de trei ori cu Grammy, a mai concertat si in 2010 la Bucuresti, iar acum l-a inclus in formatia sa si pe basistul formatiei Vita de Vie, Adrian Ciuplea!

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 50 si 200 lei.

Vanda Vlasov, sora geamana a creatoarei de moda Ingrid Vlasov, va lansa cartea "Idei in cuvinte"... Distractie maxima de Rusalii, la Terra Park...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri