Tuborg Green Fest Peninsula spune NU plictiselii!

Programul muzical al celei de a IX-a editii a celui mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula, este aproape finalizat. Au fost anuntate deja peste 70 de concerte si petreceri care vor avea loc la eveniment, intre 25 si 28 august, insa au mai fost rezervate cateva suprize publicului.

Fanii muzicii electronice vor fi fericiti sa afle ca in a doua zi, pe 26 august, in Freedom Music Arena vine un duo de legenda al trance-ului din Ungaria: Myon & Shane 54, care au reusit sa obtina in cariera un succes de care nici un alt DJ din tara lor nu s-a putut apropia, sa ajunga in DJ Mag Top 100 DJ. In plus, doi dintre favoritii peninsularilor se intorc in spatele pupitrului: Hot X si Igor Do'Urden vor mixa in ultima zi a Festivalului.

Totodata, sarbii de la Nevergreen revin la Tuborg Green Fest Peninsula si vor urca pe scena mare chiar inaintea lui Iggy Pop and the Stooges.

Cele 12 formatii care castiga dreptul de a participa la festival prin cadrul concursului Talent Stage TuborgSound, desfasurat pe pagina de Facebook, vor completa programul muzical al Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Pe langa concerte si petreceri, Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula a pregatit publicului un program diversificat prin activitati sportive, proiectii de filme, trailere, spectacole de teatru si improvizatie, dansuri populare si cursuri de dans, astfel incat plictiseala sa lipseasca cu desavarsire pe malul Muresului.

Programele sportive vor include competitii pe echipe sau de sporturi individuale, de la fotbal, poker, stivuit de lazi, pana la moara sau sah, toate in cadrul Borsec Sport Zone. Dintre sporturile extreme am ales din nou bungee-jumping si catapulta, iar amatorii de sporturi nautice pot merge cu caiacul pe Mures, sub stricta supraveghere a salvamarilor. Scaldatul in raul Mures este interzis.

Citeste articolul integral si afla programul in Sapteseri!

Ultimele știri