Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vedetele K1 care au castigat la gala de la Sibiu vin sa se distreze cu fetele „Sexy Kombat” in Vanity Club!

La o saptamana dupa Marea Gala „Local Kombat” de la Sibiu, in care s-au sarbatorit 10 ani de gale K1 in Romania, luptatorii romani care au castigat categoric meciurile lor cu strainii vin in Vanity Club, din Regie!

La petrecere, care va incepe vineri, 26 noiembrie, dupa miezul noptii, vor participa si cele 10 manechine care i-ai condus la ring pe luptatori si au prezentat rundele.

Printre acestea se vor afla manechinul Mihaela Dinu (iubita lui Iulian Miu) sau Livia Tavaluc. Ele vor fi „echipate" in niste tinute si mai sexy decat cele de la gala si vor intretine atmosfera alaturi de fratii Stoica, Andrei si Bogdan, cunoscuti si ca „bodyguarzii Pamelei", Pittbull-ul Atodiresei, Marius Ti]`, Marian Iordan si Mihai Barbu. Seara va fi incinsa si de un meci de „Sexy Kombat" intre cele mai valoroase fete descoperite pana acum de Eduard Irimia, Evelin si Elena.

Lupta care va fi „pe bune", cu pumni si picioare la foc automat, va fi arbitratata de „Pittbull" Atodiresei. Organizatorii anunta, de asemenea, si un casting destinat fetelor frumoase din Regie care doresc sa intre in echipa „Sexy Kombat". Va asteptam la Vanity Club, vineri, dupa ora 0.00, cu fetele una si una, luptatori K1 de calibru si muzica de calitate!


Recomandari