Căutare Live

“Visul unei nopti de iarna” transpus pe portelan

Expozitia de portelanuri pictate manual, realizate in atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti ne introduce in atmosfera Craciunului 2010. Expozitia intitulata “Visul unei nopti de iarna”, va fi vernisata in data de 7 octombrie, la ora 19.00, in Maison de la Porcelaine, de pe str. Dr. Staicovici nr. 19. Expozitia cu vanzare va fi deschisa timp de trei luni

Colectia de iarna a Atelierului prezinta cinci serii noi: Portretul doamnei Frida, Baronul din copaci, The Golden Apple, Angelic si Povesti de iarna. Acestea vor fi reprezentate pe seturi de ceai si cafea complete, seturi de farfurii si boluri, obiecte decorative (platouri, veioze, vaze) si obiecte tipice Craciunului (globuri, clopotei, candele).

"Inca de la inceputul lunii octombrie dorim sa introducem publicul in fantastica lume a Craciunului transpusa pe portelanurile Wagner. In aceasta luna, piata nu este aglomerata de ofertele specifice sarbatorilor de iarna si clientii pot alege din timp un cadou pretios. Obiectele din portelan sunt arta de esenta tare, transmisibile de la o generatie la alta si trebuie admirate in liniste", declara Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Actorul Bogdan Stanoevici, reintors de la Paris dupa o lunga absenta, ne va introduce in atmosfera din Visul unei nopti de iarna si lumea povestilor nespuse ale noilor colectii de portelan Wagner.

Expozitia va fi acompaniata live de grupul fusion Summerset Purple Band din care fac parte Calin Grigoriu - chitara, Marius Galea - saxofon si Gabriel Spahiu - bas.

Ulterior evenimentului din 7 octombrie, portelanurile din seria Craciun 2010 se vor regasi, pana la sfarsitul lunii decembrie, in locatiile Wagner Arte Frumoase si Povesti, alaturi de obiecte complementare (bjuterii din portelan, mobilier pictat, tablouri) realizate de artistii colaboratori sau partenerii atelierului.

Foto: Wagner Arte

Tabloul "Car cu boi", vandut la licitatie cu 155.000 de euro... Festivalul "Jazz and More", la Sibiu...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri