5 filme la care să te uiți, în 2019, dacă ți-a plăcut Game of Thrones

 

Sezonul 8 Game of Thrones a ajuns la final, dar iubitorii de filme online cărora le plac serialele de genul Game of Thrones / Urzeala Tronurilor pot să aleagă, în 2019, alte drame fantastice sau istorice de succes. Iată 5 recomandări 

Fanii Game of Thrones / Urzeala Tronurilor, al cărui episod final a fost deja difuzat, și care sunt nostalgici după serialul lor preferat, pot opta pentru alte filme online în același gen. 

Așadar, dacă ești în căutare de seriale fantastice sau istorice, iată o listă cu unele dintre cele mai populare filme, online. Chiar dacă unele dintre ele sunt mai vechi, iubitorii genului se vor bucura să le vadă și în 2019.

Filme online - Frontier 

După ce a jucat în Game Of Thrones, Jason Momoa a primit, în 2016, rolul principal Frontier, un serial produs de Netflix, care spune povestea comerțului cu blană din America de Nord a secolului XVIII, o perioadă în care vânătorii și antreprenorii fără scrupule se luptă să preia controlul comerțului cu blănuri de la marea Companie a Golfului Hudson. Momoa îl joacă Declan Harp, un proscris care se luptă pentru controlul pieții și pe care toată lumea fie vrea să îl omoare, fie se teme de el. Serialul arată surprinzător de bine, iar rolul unui răufăcător nemilos îl prinde foarte bine pe Momoa. 

Filme online - The Last Kingdom

Alfred cel Mare își apără regatul de invadatorii nordici, iar Uhtred, născut saxon, dar crescut de vikingi, caută să-și revendice dreptul său ancestral prin naștere.

The Last Kingdom este bazat pe seria de cărți scrisă de Bernard Cornwell –  The Saxon Stories. Este o dramă medievală, cu acțiunea plasată în secolul al IX-lea, iar Uhtred este un personaj care are multe lucruri în comun cu Jon Snow. Un băiat orfan al unui nobil saxon este capturat de vikingi și crescut că unul de-al lor. Când ajunge la maturitate, acesta începe să își pună la îndoială devotamentul.  

Seriale online - Vikings

Poate că nu este la fel de violent și sugestiv în scenele de sex ca Game of Thrones, dar Vikings, la fel ca Urzeala Tronurilor, reușește să te facă să îndrăgești niște personaje pe care inițial nu le placi, iar totul se întâmplă pe fundalul Scandinaviei medievale. Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) este un fermier care devine rege al Danemarcei și își dezvoltă obiceiul de a teroriza cetățenii Franței și ai Angliei cu raiduri violente. El îmbrățișază tradițiile și devotamentul către zei, legenda spunând că era un descendent direct al lui Odin, zeul războiului și al războinicilor. Ca și în cazul „Game of Thrones”, personajele din „Vikings” sunt departe de a fi previzibile. 

Seriale online -Da Vinci Demons

Serialul Da Vinci.s Demons / Demonii lui Da Vinci urmărește povestea a geniului Leonardo Da Vinci în timpul primilor ani ai Florenței renașcentiste. Ca un artist de 25 de ani, inventator, spadasin, iubitor, visător și idealist, el se zbate să trăiască înăuntru limitelor propriei sale realități și timp, de vreme ce el începe nu numai să vadă viitorul, dar și să-l inventeze. Tom Riley este personajul principal în biografia fictivă a vieții lui Leonardo Da Vinci, iar acțiunea este presărată cu iubiri, invenții, intrigi poliție, religie și magie. 

Filme online - Legend of the Seeker

Serialul Legend of the Seeker urmărește aventurile lui Rchard Cypher. Acesta este un simplu fermier care se îmbarca într-o misiune de a detrona un vrăjitor întunecat. Intervin în poveste motivul eroului, prințesa de salvat sau un mentor magician. În urma asasinării brutale a tatălui său, o femeie misterioasă, Kahlan Amnell, apare în sanctuarul pădurii Richard Cypher căutând ajutor și nu numai. Lumea ei, credința sa, sunt distruse atunci când datorii mai vechi o urmăresc violent. În cea mai întunecată oră a sa, urmărită necruțător, chinuită de trădare și de pierderi, Kahlan îl cheamă pe Richard pentru a da tot ce are mai bun și a se autodepăși. Acesta nici nu știe că regulile jocului tocmai s-au schimbat și nici că nu mai au timp. Acesta este începutul. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI