Căutare Live

Actorul Verne Troyer, „Mini-me” din “Austin Powers”, a murit, la 49 de ani. Multă suferință într-un corp de numai 81 de cm: depresie, boală și dependența de alcool

Actorul Verne Troyer,  cunoscut graţie rolului din seria de filme “Austin Powers”, a murit, la 49 de ani. Decesul actorului a fost anunţat pe paginile de Facebook şi de Instagram ale acestuia.

Actorul Verne Troyer, cunoscut graţie rolului din seria de filme “Austin Powers”, a murit, la 49 de ani. Decesul actorului a fost anunţat pe paginile de Facebook şi de Instagram ale acestuia.

INCREDIBIL! „Mini-me” a ajuns la dezalcoolizare! Cum arată astăzi celebrul personaj din „Austin Powers”

Actorul Verne Troyer, „Mini-me” din   “Austin Powers”, a murit, la 49 de ani. Multă suferință într-un corp de numai 81 de cm: depresie, boală și dependența de alcool

Troyer, care nu avea decât 81 de centimetri înălțime, jucase și rolul Griphook din primul film „Harry Potter” și rolul Mini-Me din seria de filme „Austin Powers”. Se lupta de mai mulți ani cu dependența de alcool și depresia.

Actorul Verne Troyer, „Mini-me” din   “Austin Powers”, a murit, la 49 de ani. Multă suferință într-un corp de numai 81 de cm: depresie, boală și dependența de alcool

Anunţul că Verne Troyer a murit a fost făcut sâmbătă, 22 aprilie, nu însă și cauza morţii lui.

“Verne a fost un om extrem de grijuliu. Voia să facă pe toată lumea să zâmbească, să fie fercită şi să râd. Ajuta pe oricine, oricum putea. Verne spera să facă o schimbare pozitivă prin platforma la care lucra şi prin care voia să transmită acest mesaj în fiecare zi”, se arată în mesajul postat pe pagina actorului.

Verne Troyer a fost internat în luna aprilie, pentru intoxicare cu alcool, la un an după ce a fost tratat la o clinică de dezalcoolizare.

Troyer este cel mai cunoscut pentru rolul Mini-Me din filmele Austin Powers, fiind partenerul în oglindă al personajului negativ Dr. Evil, jucat de Mike Myers. „E o zi tristă, dar sper că (Verne) e într-un loc mai bun. Ne va lipsi enorm”, a declarat Myers pentru Hollywood Reporter.

Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x