Antena Căutare

CONCURS | Cum poți câștiga un Smart TV dacă iubești filmele și serialele

Dacă ești iubitoare de filme și seriale, atunci ți-am pregătit o surpriză minunată pe sfârșit de vară. Seriale pline de dramă și romantism sunt tot ceea ce-ți trebuie pentru a te bucura de o seară liniștită și relaxantă. O poveste de dragoste bine spusă te poate face să te transpui într-o cu totul altă lume și să privești dincolo de momentele banale din viața de zi cu zi. Dacă și tu ești una din femeile îndrăgostită de seriale CaTine, atunci hai să descoperi surprizele.

CONCURS | Cum poți câștiga un Smart TV dacă iubești filmele și serialele
Dacă și tu ești una din femeile îndrăgostită de seriale CaTine, atunci hai să descoperi ce surpriză ți-am pregătit / AntenaPLAY | AntenaPlay

Poveștile de dragoste sunt de multe ori presărate cu momente de dramă, suspans, umor și rmantis. Un amalgam de emoții care nu au cum să nu te învăluie atunci când îi privești pe actorii implicați. Astfel de seriale sunt potrivite pentru persoanele care își doresc să se rupă o clipă de viața reală pentru a trăi o frântură din poveștile de dragoste nemuritoare.

Îndrăgostită de Serialele CaTine | CONCURS

Dacă ești iubitoare de seriale, atunci această dragoste trebuie fructificată și premiată. Ți-am pregătit un concurs care să-ți aducă serialele preferate mai aproape.

Înscrie-te în concursul nostru și poți câștiga un Smart TV nou-nouț pentru a te putea bucura de serialele tale preferate. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi în prima etapă la întrebarea: Care este serialul turcesc pe care ai vrea să îl revezi și de ce?

Articolul continuă după reclamă

Prima etapă a concursului se desfășoară în perioada 12.08.2022 – 22.08.2022. Dacă te califici în cea de-a doua etapă a concursului, șansele tale de câștig sunt tot mai mari.

Cea de-a doua etapă presupune să oferi un răspuns cât mai creativ la întrebarea: Care este personajul tău preferat din serialul Dacă un bărbat iubește… și de ce?

Cea de-a doua etapă a concursului se desfășoară în perioada 23.08.2022 – 20.08.2022.

Înscrierea se face gratuit, iar câștigătorul va fi desemnat pe data de 31.08.2022. Cel mai creativ răspuns se va bucura de premiul cel mare.

Cu o singură adresă de e-mail un participant se poate înscrie ori de câte ori dorește atâta timp cât întrunește condițiile mai sus menționate. Citește aici regulamentul complet.

Urmărește serialul Dacă un bărbat iubește… în AntenaPLAY

Dacă ești iubitoare de seriale îți propunem să urmărești unele dintre cele mai apreciate seriale de dragoste din ultimii ani.

Aceste producții au impresionat oamenii cu povești de dragoste nemuritoare. Iar dacă te numeri printre iubitoarele de seriale turcești, atunci te invităm să descoperi mai multe despre seria Dacă un bărbat iubește…

Serialul spune povestea tinerei Zeynep, care trăiește alături de gemenii săi. Aceasta este căsătorită cu Oktay, bărbatul pe care l-a iubit cu tot sufletul, chiar dacă acesta a înșelat-o.

După divorțul dureros, Zeynep își pierde pentru totdeauna încrederea în bărbați. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Zeynep îl întâlnește pe Kenan Acarsoy.

Un serial care te va ține cu sufletul la gură cu fiecare nou episod. Primul episod va fi difuzat pe 20 august la Happy Channel, urmând ca fanii producției să vizioneze apoi serialul preferat DOAR în AntenaPLAY, unde vor avea în fiecare zi de luni câte două episoade noi.

Începând din 22 august, Happy Channel lansează noua grilă de programe... Serialul turcesc Dacă un bărbat iubește… se vede pe AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x