Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Duelul masterelor din "Alba ca Zapada": Charlize Theron sau Julia Roberts?

Doua productii despre Albe-ca-Zapada ale marelui ecran se dueleaza pentru cine va avea cea mai buna mastera

Inca nu se stie cine va juca cel mai bun rol al Albei-ca-Zapada, dar sigur exista concurenta pentru aceasta poveste. Doua mari case de productie americane, Universal si Relativity Media, lucreaza simultan la doua productii pe aceeasi tema: povestea fratilor Grimm despre frumoasa printesa salvata de la moarte de un padurar inimos si sapte pitici fascinati de frumusetea ei.

In prima poveste, "Snow White and the Huntsman", a celor de la Universal, nu se stie cat de clara va fi aparitia piticilor, deoarece Alba-ca-Zapada invata autoaparare de la padurarul Michael Fassbender. Evident, pentru a se o invinge intr-un mod original pe mastera cea blonda Charlize Theron (foto), pe care casa de productie o curteaza de zor in vederea acestui rol. Actrita citeste acum, in acelasi timp, scenariul pentru pelicula "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood, care il are in rolul personajului principal pe Leonardo Di Caprio, scrie deadline.com

Pe de alta parte, casa de productie Relativity Media, care pregateste peliculei rivala "The Brothers Grimm: Snow White", sunt in tratative cu Julia Roberts, pentru acelasi rol al Reginei.

In ceea ce priveste scenariile, se poate spune ca ambele povesti sunt foarte diferite de cea pe care o cunoastem cu totii. Ramane de vazut daca ambele povesti vor avea un final fericit, dar asta abia in 2012, cand vor aparea pe marele ecran.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Hepta

Recomandari